Oplossingen op maat

Wij denken graag in oplossingen. Met alle medewerkers van OAMKB vormen wij een proactieve organisatie die samen met jou de mogelijkheden wil verkennen. Zo zoeken we naar de beste oplossingen voor jouw onderneming. We bieden onder andere oplossingen voor:

Verder kunnen wij juridische ondersteuning bieden voor jouw onderneming met onze HBO Juristen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd het beste advies krijgt voor jouw onderneming in Oss en omstreken.

Met onze hulp hoef je geen boekhouder in te huren. Zo bespaar je jaarlijks een hoop geld door alles over te laten aan ons administratiekantoor in Oss of wanneer we het samen aanpakken.
Wij hebben onze eigen accountants, maar wij werken ook samen met andere accountants in de omgeving van Oss. OAMKB biedt vele mogelijkheden; we richten alles naar wens in. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een boekhoudpakket aan te schaffen wat we voor je kunnen onderhouden.

Ons administratiekantoor levert uitsluitend diensten van hoge kwaliteit en alle diensten zijn overal bereikbaar. Daarbij krijg je jouw eigen persoonlijke online adviseur welke je op vrijwel elk gewenst moment kunt bereiken per telefoon, e-mail of chat. Afspreken via Skype is ook een mogelijkheid; zo kunnen we elkaar een aantal autoritten besparen. We staan klaar om je te helpen met je administratie in Oss of omstreken. Verder maken we ook graag je boekhouding inzichtelijk, zodat het makkelijker voor je wordt om te besparen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van online accountancy voor jouw onderneming? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of probeer het zelf.