Klantbeoordelingen

OAMKB Oss in de persoon van Sjoerd Lemstra verzorgt al enkele jaren de administratie voor de Stichting Voedselbank Oss en Omgeving. De door Sjoerd aan te leveren producten worden tijdig aangeleverd en zijn uitstekend van kwaliteit. Het boekhoudprogramma dat hij gebruikt (Yuki) is zeer klantvriendelijk. Ook de adviezen van Sjoerd zijn van hoge kwaliteit. Hij is te allen tijde bereid om zijn producten toe te lichten.

Jan van de Hulsbeek, Stichting Voedselbank Oss

 

 


 

Sjoerd is een man van actie! Hij is heel duidelijk in zijn uitleg en antwoorden. Ik heb vele mogelijkheden om mijn spullen aan te leveren, dit kan via e-mail, app of even langsbrengen, echt heel fijn.

John van Schaaik, JVS Agro bedrijfsbegeleiding

 


 

OAMKB Sjoerd Lemstra verzorgt sinds dit jaar een deel van mijn administratie en adviseert mij hierbij waar nodig is. Zijn betrokkenheid is voor mij een goede steun in de rug als startend ondernemer!

Stephan van den Berg

 


 

Sjoerd is een zeer bekwame boekhouder. Hij is heel nauwkeurig, correct en altijd rustig. Daarnaast is hij altijd bereikbaar en neemt hij de tijd om al onze vragen uit te leggen. Hij zal ook altijd net dat ene stapje extra zetten, top!

Luuk Bergervoet, Maestro's