Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan is het belangrijk dat de boekhouding goed geregeld is. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar dat kost veel tijd en betekent ook dat je veel kennis in huis moet hebben. Nu kun je het natuurlijk ook door een boekhouder laten doen. Maar wat zijn de werkzaamheden van een boekhouder precies? Wij hebben dit en meer informatie over boekhouden voor je op een rijtje gezet.

Werkzaamheden boekhouder Oss

De werkzaamheden van de boekhouder in Oss kunnen per bedrijf verschillen. Het is namelijk afhankelijk van hoeveel je zelf wil doen. Met ons online programma kun je zelf een gedeelte van de administratie doen, waardoor je kosten bespaart. Ik controleer dan of alles goed ingevoerd is en ik ben uiteindelijk ook verantwoordelijk voor de belastingaangifte. Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik de volledige administratie van je bedrijf op me neem, zodat jij je op andere dingen kunt richten. Wanneer dit laatste het geval is, vallen de volgende taken onder mijn verantwoordelijkheden:

Online boekhouder in Oss

Vroeger was het zo dat je alle gegevens van je bedrijf op papier bij moest houden. Aan het eind van het jaar had je dan een dikke map vol met facturen, bonnetjes en andere documenten, die je boekhouder dan allemaal uit kon gaan zoeken. Gelukkig kan dit nu ook online gedaan worden. Dit scheelt niet alleen in het papierwerk, maar is ook een stuk overzichtelijker. Via een online programma  kun je zelf of ik facturen, bonnetjes en andere documenten invoeren. Daarna zal ik de administratie controleren. Wil je meer weten over het online boekhouden? Neem dan contact met mij op.