Bedrijfsadviseur Oss

Bedrijfsadvies Oss

We zijn er voor complexe vraagstukken. In ons administratiekantoor in Oss bieden we uitgebreide begeleiding op administratief en fiscaal gebied. Denk hierbij aan hulp bij kwesties als salaris, fiscaal advies, belastingaangiften, en nog veel meer. Tevens zijn wij er ook voor een objectief oog en een gedegen onafhankelijk bedrijfsadvies.

Zo helpen we je graag bij:

Bedrijfsadvies op maat

Ben je een DGA of ben je klaar om je bedrijf in Oss te laten groeien? We bieden goede begeleiding en staan voor je klaar. Samen met de consultant en het management van je bedrijf komen we tot een vorm van begeleiding die volledig naar jouw wens is. Het vergroten van de winst en het eventueel aanpassen van de marktstrategie komen hierbij aan bod. We focussen op het besparen van kosten, het maximaliseren van winst en op zaken als belastingadvies, marketing, personeelszaken en financiering.

Bij OAMKB werken we met senior adviseurs die op basis van hun uitgebreide kennis en ervaring de juiste service kunnen leveren. Een complexe situatie wordt gezien als een uitdaging en jouw consultant kent je persoonlijke situatie.
Risicogebieden worden onderzocht en zowel op juridisch, financieel en fiscaal gebied bieden we de beste oplossingen. Door onze systematische en effectieve werkwijze kunnen we risico's aanpakken. Door onze consultant als regisseur voor je te laten werken, kunnen de belastingadviseur, notaris en advocaat effectief werken en kosten besparen.

Wil je weten wat wij van OAMKB voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte!