Naast een boekhouder of account kun je natuurlijk ook een administratiekantoor inschakelen wanneer je de administratie van je bedrijf wil uitbesteden. Maar wat zijn precies de taken van een administratiekantoor? En wat zijn de verschillen tussen een administratiekantoor, een accountant en boekhouder? Wij hebben deze informatie voor je op een rijtje gezet. Heb je nog andere vragen, dan kun je ook contact met mij opnemen.

De taken van een administratiekantoor in Oss

Zoals de naam al zegt, is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles wat met de administratie van bedrijven te maken heeft. Een aantal taken die ons administratiekantoor in Oss van je over kan nemen, zijn:

Maar ook wanneer je je eigen boekhouding doet, kun je bij ons administratiekantoor terecht. Wij kunnen je hier namelijk ook mee helpen en waar nodig fouten corrigeren. Zo weet je zeker dat je administratie goed gedaan wordt.

Expertise administratiekantoor in Oss

Per administratiekantoor verschilt het hoeveel expertise ze in huis hebben en waar ze zich in gespecialiseerd hebben. Zo zijn er bij OAMKB veel boekhouders, administrateurs, adviseurs en accountants in dienst. Van wie je advies krijgt, hangt af van de dienst die je nodig hebt. In ieder geval is er altijd wel een administratiekantoor bij jou in de buurt.